Piet Giesberts Herinneringsmedaille

Piet Giesberts herinneringsmedaille 2022 Michel van Dijke

 

Voorafgaand aan het prinsenbal wordt de ‘Piet Giesberts Herinneringsmedaille’, de hoogste onderscheiding die vv de Sjoutvotte kent, uitgereikt. Elk jaar wordt een persoon, vereniging of instelling door de Sjoutvotte naar voren gehaald en in het zonnetje gezet voor verdiensten voor de Limburgse gemeenschap in het algemeen of voor de vastelaovend of Limburgse tradities in het bijzonder

Dit seizoen zal de 50ste medaille worden uitgereikt aan Michel van Dijke.


Michel mag met een gerust hart een duizendpoot genoemd worden als het over activiteiten voor anderen gaat. Vaste Prik Geleen, Actie Voor Hoop, Glazen Huis Geleen, Petje af Zuid Limburg, Wielerbaan Geleen, Fietsleer, Veloshow en nog veel meer.


Maar zoals Michel zelf zegt :
Mijn werk en mijn hobby’s zijn mijn passie, mijn grote drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Ze dagen me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.
Het is mijn doel zelf de verandering te zijn die ik in de wereld zou willen zien. Hoe ik dat doe? Met hulp van gelijkgestemden, vlijmscherpe focus, innovatieve supportmogelijkheden en vooral actie. Doe je mee?

De Sjoutvotte zijn er trots op dat zij de Piet Giesberts Herinneringsmedaille 2022 te kunnen toekennen aan :

Michel van Dijke

De uitreiking van de hoogste onderscheiding vond op vrijdag 4 februari 2022 in het Plenkhoes. Na een toespraak door president Dave van Breukelen zal de medaille met bijbehorende oorkonde door voorzitter John Reijners worden overhandigd.