Hoe wordt ik sponsor?

Geachte ondernemer,

Voor het komende seizoen hebben wij als Sjoutvotte weer goede zin en het positieve vertrouwen, dat we carnaval kunnen gaan vieren, ouderen & zieken bezoeken en velen mooie herinneringen mogen gaan creëren!

Wij gunnen ze een fantastisch en volledig seizoen! Dit is onmogelijk zonder de bijdragen van sponsoren!

Voor het financieren van diverse activiteiten, gedurende, maar ook buiten het seizoen, zijn we afhankelijk van sponsorgelden. Denk hierbij aan onze (jeugd)prinsuitroeping, de familiemiddag, fruitmanden actie, etc.

Sponsoren dragen er enorm aan bij om dit alles mogelijk te maken. Wij bieden verschillende sponsormogelijkheden aan op een eenvoudige wijze. Wij hebben onze sponsorpakketten ingedeeld in vier categorieën:

 

Onze huis aan huis gids is een A4 formaat uitgifte, volledig in kleur en wordt door de hele wijk verspreid (ca. 4.000 oplagen). De beamer staat aan op zo veel mogelijk activiteiten en de website hangt uiteraard het hele jaar in de lucht.

Mogen wij (weer) op u rekenen als sponsor? Uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk. Neem hiervoor vooral contact op met onze sponsorcommissie via sjriever@sjoutvotte.nl

Wij hopen er dit jaar, in samenwerking met onze sponsoren, weer een prachtig vastelaoves-seizoen van te kunnen maken binnen, maar ook ver buiten ons prachtige Geleen.