Prins

Prins Giovanni 1 2023 vv de Sjoutvotte

Giovanni L’Espoir is op zaterdag 12 november 2022 in een bomvolle zaal van Olie’s Her We Meet uitgeroepen tot de 61ste prins van VV de Sjoutvotte (Kluis en Geleen-Zuid).

 

Giovanni is 24 jaar oud en de grote broer van dansmarieke Bo die onlangs haar 1 x 11-jarig jubileum vierde. Giovanni heeft “leisure and hospitality” gestudeerd en is momenteel werkzaam als back-up coördinator bij DHL Express. In zijn vrije tijd is Giovanni vooral bezig met muziek en fitness, maar dat moet nu even ruimte maken om voorop te gaan in de polonaise.

Giovanni zal regeren met zijn volgende lijfspreuk: Veur väöl luuj bèn ich mesjien ‘ne vraeme in de boet, mèr det maak gaar niks oet. Normaal drök in de weer mit meziek en gewichte, mèr noe gaon ich mich oppe vastelaovend richte. Same make veer väöl sjpas en plezeer. En noa dizze vastelaovend vergaet geer mich neet meë.

U bent van harte welkom om Giovanni 1 en Dean 1 te komen feliciteren op de receptie en om samen met de prinsen het prinsenbal, dat vanaf dit jaar in een galajasje wordt gestoken, tot een mooie, onvergetelijke avond te maken!

Prinsenbal: vrijdagavond 13 januari 2023 (Ollie’s Here we Meet, Kluis 50 te Geleen)
Receptie: zondagmiddag 15 januari 2023 (’t Plenkhoes, Bachstraat 2 te Geleen)