Prins

Prins Jordy 2 2020 vv de Sjoutvotte

Jordy Visser, 24 jaar oud, is op vrijdag 10 januari in een bomvolle zaal van het Graaf Huyn college uitgeroepen tot de 60ste prins van VV de Sjoutvotte (Kluis en Geleen-Zuid). Als docent op verschillende scholen in Geleen staat hij al vanaf juli te popelen om een jaar lang te genieten van zijn prinsschap. Nu het zover is, is hij vastberaden om het Sjoutvotte-prinsschap op een waardige manier te vervullen.

Met “zien maedje” Vicky, oud-dansmarieke en huidige trainster van de dansmariekes, wordt de “vastelaovend” op de Marisstraat, waar de prinselijke residentie gelegen is, dit jaar extra intens beleefd. Tel daarbij op dat in de residentie nog minior-dansmarieke Yara en carnavalsprotegé Dex vertoeven en de Sjoutvotte doen in één klap haar familiare imago eer aan.

Jordy is naast de vastelaovend nog actief in het verenigingsleven. Hij is onder andere voorzitter en leider bij scouting Sint Martinus uit Beek, jeugdbestuurder van de BCL en staat graag op de skibaan in Maastricht.

U bent van harte welkom om Jordy 2 te komen feliciteren op zijn receptie en om samen met hem zijn prinsenbal tot een mooie, onvergetelijke avond te maken!

Receptie: zondag 19 januari 13:00 uur in ‘t Plenkhoes

Prinsenbal: vrijdag 31 januari 21:30 uur in de Biesenhof